Olivat töissä mukana. Söivät aamulla kamalan määrän ruokaa, sitten ei enää maistunutkaan kuin vasta illalla (jolloin sitten söivät kovia papanoita, kun ei ehditty niitä turvottamaan). Saivat olla jo jonkin verran irti talleilla, Mustan kanssa sai kyllä olla varovainen, kun halusi kovin mennä heppoja haistelemaan.

Iris kävi ottamassa kuvia.Nuo olisiva halunneet kieriä kivikkoa alas varjossa eivätkä esiintyä aurinkonurmella. Kiitos Iris! Mao on nyt rauhallisempi, kun jalka vähän kipeä. Saa kai se ollakin, kun on sekä luuta että jännettä poikki. Näyttää kyllä päällepäin hyvältä vielä. Ei ole edes kynsi noussut rivistä, toivottavasti pysyy siinä jatkossakin. Musta ei ole rauhallinen. Äitinsä kopio oli Kilossa lähtenyt Rosson kanssa viereisen tallin kulmille haistelemaan. Häntä pystykorvamaisesti koholla nuuskutteli kuin aikapoika eikä ollut mitään kiirettä takaisin.

Satu kävi katsomassa ja Sirpalle tiedoksi, että jos tavara on sopimaton saa palauttaa Kirkkonummelle. Jännä kuinka eri ihmiset tykkää jommasta kummasta. Mikan mukaan Janitalla on järkeä päässä, kun tykkäsi Maosta. Mähän oikeasti tykkään molemmista.

Ja kokeilin illalla vähän nenukosketusta, kun olivat nälkäisiä. En lupaa mitään, mutta saattaa olla, että oppivat sen.