Eilen möksällä metsäretkellä (löysin viime retkellä hukassa olleen lammen ja vähän kanttarelleja). Else kurssikaverin luona mukavalla tapaa edes kerran vuodessa opiskelutovereita kylässä. Kivaa oli. Hertta löysi peuranjalan ja oli murissut lapsille, kun ei ollut halunnut aarteestaan luopua. Elsa oli kuitenkin vienyt vanharouvan autoon suursnautserin vastusteluista huolimatta. Reipas 9-vuotias tyttö!

Tänään BATin kisoissa. Rosso sai tuplansa. Eka radalla haisteli tovin ekassa putkessa, tuli kuitenkin oikeasta päästä pois. Toisella radalla meni minusta Rossoksi hyvin. Aika silti vain pari kymmenysta ihanneajan alle (Suvi taisi juosta saman radan yli 8s nopeammin). No, nollat kelpaa kyllä, eikä herran vauhdilla tällä hetkellä kuulukaan sijoittua.

Suvi oli nopein ekalla radalla, mutta tiputti riman. Rata muuten tuntui kivalta, Kuulin kun rima tipahti, mutta en nähnyt eli en siis katsonut koiraani. ARGRH. Toisella radalla (hyppis)Suvi meni sujuvasti, mutta ei tuntunut nopealta. Aika riitti silti voittoon.

Supsukan kanssa tulee kyllä niin hyvälle tuulelle, menee sinneminne ohjataan ja menee kovaa. Suvi on laitettu laihdutuskuurille, hyllyy ihan, kun on niin läski. Minkäänlaista laihdutusmotivaatiota koiralla itsellään ei ole, vaan on aina valmis varastamaan ruokaa tai tyhjentämään roskiksen, jos tilaisuus tulee...

Ensi viikonloppuna näen hyvällä tuurilla Pörjen!