Ei ihme, jos Sadun miehen mielestä tää homma alkaa lähteä lapasesta... Satu kutsui itsensä puppyshoweriin, tuliaisina aika ihana äitiyspakkaus!

Pakkauksesta löytyi mm.pennun tulevien arvokisojen edustusvaatteet ja herutuslääkettä (salmiakkia) ja pennuille lelu.

Kyllä nyt kelpaa odotella tulevia MM-kisoja!

Lisäksi Satu asensi Suviin lisää kosketuskeppiä. Tänään siirryttiin jo temppuihin. Pyöriminen sujui turhankin luontevasti, ei sitten vahvistettu sitä lisää. Minä en osaa opettaa pujottelua jalkojen välistä, niin laitettiin sitten sen alut Suviin. Hyvin sujui. Sadun mielestä helppo opetettava? Voisiko olla opettajasta kiinni?

Muuten oltu lähinnä jäällä, kun niin upeat ilmat. Eilen mökillä. Alla muutama kuva koirien ja lasten kirmailusta. Supsukka paahtaa ihan täpönä ulkona, mutta menee heti sisään tultuaan nukkumaan. On lisäksi hieman levinnyt, tämänpäivän ultran mukaan siellä se viisi olisi. Minä varasin sen ekan pienen, Satu ottaa kuulemma tokana tulevan jättikokoisen trikin.

Nimiä on myös mietitty. Jos niistä ei tulekaan olehyvän ulkomaankielisiä versioita tai hienoja latinankielisiä adjektiiveja, niin Mikan mukaan vähintä mitä voin tehdä, on nimetä pennut Liverpoolin pelaajien mukaan. Tervetuloa Andy, Steven, Martin ja mitä muita niitä nyt onkaan. Ja tyttö Martina, Andya? jne. Enpä taida siippani ehdotuksia (taaskaan) kuunnella. Sadun mies haluaisi kutsua pentua Kuhaksi. Jos näin käy, laitan viralliseksi nimeksi sille Lucioperca eli kuha latinaksi. Ei tarvi paljoa mielikuvitusta mitä siitä saa paria kirjainta muuttamalla:).