Mysse tarkasti silmät, eivät ole sokeita ja kaikilla on kaksi silmää. Hyvä.

Janitan luona treenaamassa. Mun kädet huitelee edelleen korkeuksissa, koira toimii kivasti. Ja oli kiva treenata. Rotikka olisi halunnut jäädä rapaojaan Hittiareenan vieressä. Jatkossa tulee harjoitella ne kädet, pituus, knuutitus kepeillä.

Mökillä. Nämä ovat muuttuneet parissa päivässä. Muutaman tunnin saldo kaksi uintiretkeä (Kooma eli Håpkakkonen eli kakkostyttö, ja Spes). Kaksi virtaavan ojan ylitystä naapurintontille (Håp ja Rotikka). Kaksi tippumista parvekkeelta (Leo ja Eino eli Japani). Lisäksi lukuisia missä kaikki ovat just nyt. En silti antaisi pois, joskin tuskin pysyisivät tallessa enää montaa päivää:). Kotona kirmasivat  myös metsään samantien....

Ja olen sitten vihdoin valinnut oman pentuni. Tähän on tarvittu kavereiden, asiantuntijoiden, asiakkaiden ja ties kenen mielipiteet. Ja lopulta päädyin sitten ykköstyttöön, joka oli alunperin suosikkini. Hyvähän se on, ettei kamalan suuria eroja pennuissa ole, mutta ei helpota valintaa. Kakkonen on muualla rohkeampi, vähän hentosempi rakenteeltaan (tämä taisi olla se ratkaiseva valintaperuste lopulta). Ykköstyttö on kotona "elävämpi". Janitan mielipide taisi olla, että kiva, että Jasmiina saa hyvän pennun. Lause kertonee, kumpi oli Turun suosikki:D.

Huomenna lähtevät uusiin koteihin. Mitään oikeita  temppuja noille ei ole opetettu, mutta ovat nähneet Turun moottoritien ja vähän muitakin teitä useasti, saaneet paijausta ja paljon touhuilua. Viime yönä ilahduttivat, ja eivät kakkineet sisään ollenkaan. Sitä nestemäisempää tuotosta tuli kyllä. Onneksi edes yksi jää. Håp eli Mikan mukaan Pörri. Kuulemma Håp on niin kauhea nimi, että aikoo kutsua pentua Pörriksi. Jaakolle kelpaisi Muumi, jota Satu ehdotti. (Ykköstytön naama on muuminnäköinen).

Kuvia.

tytsyt