Harvinaista herkkua ja ihanaa sellaista. Kaunis ilma ja ei mitään pakollista koko päivänä. Aamulla Hurraata ratsastamassa Idan ja Elsan kanssa. Idakin meni ekaa kertaa ilman taluttajaa. Minä koitin valmistella lopuksi huomista Jennin kurssia varten.

Ratsastuksen jälkeen treenasin Håpilla pikkaisen seuraamista peilien avustuksella ja kokeilin saisiko sen tekemään helppoa kouluratsastusohjelmaa- pohkeenväistö onnistui vasemmalle mun ollessa vierellä (vinosti seuraamalla), laukasta pysähtyy paremmin kuin Hurraa, laukassa sain tötteröiden avulla menemään jo uraa pitkin... Pikkaisen kehitystyötä ja tarttee vähän pyytää paremmilta kouluttajilta vinkkejä, niin eiköhän helppo A:1 mene:).

Varaston siivousta, sitä jäi vielä tulevillekin päiville, mutta löysin palan vaneria ja Mika teki mulle tunnarialustan!! Oli jo pimeää, kun se valmistui, mutta huomenna kokeillaan. Puiden kierrätystä tehtiin pihalla, metsässä vähän metallinoutoa ja puukapulanoutoa. Metalli ei tänään hyvä, eilen toi toisen kerran jo pitkän pätkän. Kapulanpitoon liitin naksun ja se pelitti. Nyt taisi olla jo melkein viisi sekuntia ennenkuin naksautin ja tipautti vasta selvästi naksun jälkeen. Luoksetuloa pari kertaa. Sisällä makaamista ja seisomista. Olen yrittänyt olla katsomattta koiraa, tänään laitoin Håpin seuraamaan ja sanoin seis ja palkkasin. Parinmetrin matkalla koira oli vaihtunut Suviksi, joka seisahtui ja sai palkan. Vasta kun nami oli suussa, huomasin palkanneeni väärän koiran;D.

Poseerauskuvia.

Kaunis Suvi

Leo, joka on kyllä hauska sekoitus äitiänsä ja isäänsä. Minusta siinä näkyy kummankin piirteet.

Håp ja korvat. Miten ne voikin olla niin isot ja pystyt, jaksaa edelleen hämmästyttää.

Rosso on Rosso

Hertta, jolla ollut taas muutama aika hyvä päivä.

Ja, jotta ei näyttäisi siltä, että nämä vain poseeraavat, lopuksi paso doble. Koirille taisi tulla riitaa, kumpi vie.

Suvi lomaillut nyt aksasta viikon (tai meni se eilen Sepon treenit Elsan kanssa ja kovaa menikin), ravaa kyllä ihan suorana ja mielellään ja aika kivan näköistä ravia. Kait se kuitenkin tekee hyvää vähän lomailla.