Ensimmäisen klinikan röntgen meni rikki jo ajatuksesta toivotaanpentujen kuvaamisesta, mutta onneksi Vetsetistä saatiin aika heti! (Kyseessähän kamalan akuutti hätä ja muutenkin hurjan tarpeellinen kuvaus...?). Kannatti mennä, Minusta Suvi ollut melkein pienempi tällä viikolla, mutta niin vain sinne mahaan on tungettu kuusi pentua. Yritän ottaa kohta kuvan, jos saan valotaululta onnistumaan. Taitaa mennä tänne laitettuna arpapaeliksi, mutta kokeillaan.

Satu kävi piipahtamassa virällisen kuva-asiantuntijan roolissa. Hänen mukaansa kolme trikkiä. Ottaa itse sen toisena tulevan, hieman rotweileria päästä muistuttavan, lyhyehköllä turkilla varustetun trikin. Minä taidan ottaa sen ekan, jolla päässä jo valmiiksi reikä, mutta siro kaunis olemus... (on se ihmeellistä mitä erikoulua käymällä voi nähdä samasta kuvasta, kannattaisi Sadun ehkä tarjota osaamistaan elukkalääkärikouunkin). Vierailu oli lyhyt, kun Ida oli unohtanut sanoa synttärikemuista ja piti lähteä taksikuskihommiin.

Tallilla, lasten kuskuuta sinnetänne, siivousta ja paperihommia. Voikun ne pentuset nyt saataisiin vielä ulos elävänä. Suviparka saattaa järkyttyä huomatessaan olevansa suurperheen äiti. Viimeksihän se meni kodinhoitohuoneeseen piiloon, kun Win kävi kuuden lapsensa kanssa. Ja jätti omansakin Winin hoitoon. Nyt joutuu ihan itse vastaamaan pentueen arjesta.