Kokeilemassa Turussa viikon käytössä ollutta "saa" sanaa kontakteilla. Ekaradalla olin niin fiksoitunut puomiin (neljäs este), että hyvä kun edes pääsin sinne asti. Pyörittiin ja hyörittiin ja esteet olivat hukassa. Ja kun vihdoin olimme puomin alastulolla, ei kuunnellut saa sanaa. Menin senverran sekaisin, että vaikka otti putken oikean pään, en osannut tehdä pakkovalssia putken jälkeen ja siitä hyl. Keinu oli hyvä, A:lla palautin.

Tokaradalla erittäin hyvä käännös kolmoselle suhisemalla (ja valssinkin yritin muistaa aloittaa ponnistuspaikkaa kohti, en kiinni esteessä ja liikuin oikeaan suuntaan!!, kas kun koira kiitti kääntymällä hyvin). A oli hyvä, sanoin saa heti kun tassut oikeassa paikassa, keinu samoin ok, meni vetämällä muurilta putken vasempaan päähän (tarkoitus oli tehdä puolivalssi, mutta unohtui), puomilla selvä kontakti, mutta supernopea saa :(. Eli en malttanut tai uskaltanut odotuttaa saa-komentoa). Vähän valui ennen putkea. Voitti.

Kolmannessa radassa oli hyvä alku ja loppu. Keskellä kaksi takaakiertohyppyä suoraan ja neljännellä yrityksellä vasta kepeille... Mutta tässäkin kääntyi hyvin, kun uskalsin jättää alussa tekemään ekat kaksi itsenäisesti ja olin valmiiksi putken suulla.Samoin renkaalta kääntyi aika kivasti takaaleikkaamalla. Käänöstreeni tai ehkä enemmänkin käännösten ajatteleminen alkaa tuottaa tulosta.