Tauko töissä. Aamupäivällä Jaakon valvovan silmän alla. Ei suju valssit, ei suju kontaktit. Valssin osaan ehkä teoriassa, kiitos viimekertaisen Janitan. Jaakko kysyikin, miksi en tee käytännössä kuten teoria menee???

Kontakteilla päätin sitten ottaa suullisen vapautuskäskyn. Neljä vuotta kohta on liikkeellä vapautettu ja ai että voi olla vaikeaa vapauttaa ilman liikettä. Ja muistaa mikä se sana taas (tänään) olikaan. Kun luulin olevani paikoillaan, nyki pää. Ja tämä siis vain yhdellä kontaktilla pelkästään. Heti, jos laitettiin kolme estettä ennen kontaktia unohtui se sanakin. Hitsi. Haluaako joku mut opettamaan koiralleen, miten juostaan kontaktit kovaa läpi. Hypäten tai ei, sen koira valitsee itse.

Vielä pikkasen töitä, sitten hallille treenaan lisää.

Suvi on viisas!! Ihankuin olisi miettinyt päivän, että mitä se "saa" sana tarkoittaa. Illan treeneissä ei juossut kertaakaan (tai en ainakaan muista) läpi, odotti kaikki hytkimiset, kunnes kuuli käskyn. Kokeilin tosin vasta vedättää, en juosta ohi ja radtakin oli sopivia kontaktivedätykseen. Josko tämä tästä... Ja kokeilin saa-sanalla vapautusta myös autosta ja vähän vastaanoton lattiallakin. Huomenna jatketaan.