Hertalla taas joku haluan päästä yöllä ulos tauti. Oli ilmeisesti avannut kahden kolmen nurkilla itse oven ja käynyt ulkona. Saara oli laittanut oven kiinni. Puolineljä vanhaneiti halusi ovipalvelulla oven auki, ihmettelin hetken, kun Håp ei ollut alhaalla mua vastassa, mutta ajattelin sen olevan iltauinnista väsynyt. Kun Hertta halusi klo viisikin ulos, tajusin ettei mulla ole yhtään paimenkoiraa alakerrassa. Karkurit.fi sivuilta sitten huomasin paloasemalla talteenotetun mustavalkoisia koiria ja siellähän nämä sankarit olivat. Kalkkunavoileivät olivat maistuneet. Ja seura varmasti ainakin kotioloja komeampaa, saattavat siis mennä toistekin. Prkl. Ihanaa kuitenkin, että olivat hengissä ja hyvinvoivia. Uhkasin jo aamuyöstä laittaa Hertan pois, mutta jopa unenpöpperöinen Mika (joka normaalisti ei kesken unien saa yhtään järkevää ajatusta ulos) oikein hermostui ja ilmoitti, että vika on tyhmässä äitikoirassa, joka opettaa lapsestaankin tyhmän, ei kultamussukkaovenavaajadementikkoHertassa.

Ennen karkureissua Håp pääsi Tarmon vuorolla kokeilemaan Hyvinkään uima-allasta. Ei se uimisesta tykkää, mutta ui erittäin päämäärätietoisesti toiseen päähän ja pois altaasta (hoksasi poismenoreitin tosi nopeasti). Uintitekniikka ainakin aika hyvä. Samaanaikaan Suvi kävi Riinafyssarilla ja oli kuulemma helpompi luetella ne paikat, missä ei ollut jumeja. Kirsu ja häntä ehkä. Jumeja ei kuitenkaan selvästi tarpeeksi, kun vielä jaksaa yöretkille lähteä.

Saatan vaihtaa luoksetulokäskyksi SYÖMÄÄN. Toimi ainakin selvästi TÄNNE sanaa paremmin Kynnarissa tänään. Kaksi lähes ikätoveripentukaveria ja upea tallimiljöö ei oikein auta haluamaan autoboxiin. Kotipihalla teki viimeisen päälle hienoja takaakiertoja ja sylkkäreitä ja poispäinkäännöksiä puiden ympäri. Ja hurjalla vauhdilla. (Jätän ehkä kertomatta, että teki ne Suvia peesaten ja hurjasti haukkuen, eikä tajunnut tekevänsä niistä yhtäkään, kunhan yritti pysyä ja pysyikin äidin vanavedessä). Sivutreeniä ja tanssiaskelia, istuu nyt puolimetriä mun takana tai metrin sivussa vinosti oikealla paikalla. Hihku nyt noista innokkaasti.

Jostain syystä olen tosi väsynyt? Muutaman tunnin yöunet ei oikein riitä. Jos nyt kuitenkin lähtisi metsälenkille.