Koitetaan päivittää Espanjasta, kun on ollut aika hektistä...

Mukavin asia viikonlopun aikana oli, että Rosso sai viimeisen agisertin ja valioitui. Vaadittiin sopivat tähtien asennot (tarpeeksi osallistujia, sopiva ihanneaika, riittävän vaikea rataprofiili, ettei tule paljon nollia, valiot edellä...). Laamasen Mian radalla tärppäsi. Kuten Jari nätisti totesi, Rosso tuli toiseksi hiuksenhienolla erolla voittajaan (lue seitsemän! sekuntia). Oikeasti Rosson valioitumista arvostaa enemmän kuin Suvin, ainakin oli hankalampaa:D.
Helatorstai viikonlopun aikana monta rataa kisoissa. Suvin keinu on "ilmava", hyvä etten myöhästynyt koneesta, kun piti Suvia Irikselle hoitoon viedessä jäädä pihalla ihan meitä odottavaa keinua treenaan... Eiköhän se saada kuntoon, enemmän huolestuttaa mun ohjaus, joka ei tahdo kestää koko rataa. Koira kyllä kulkee sikakovaa (minä pysyn hyvällä tuulella), mutta turhan monella radalla tulee yksi virhe. Mian radoilla kävi vielä niin, että yhden virheen jälkeen tökki monta seuraavaa kohtaa. Pitäisi osata nollata oma ohjaus virheenkin jälkeen.
Håp on opetellut lisää tallilla olemista. Kirmaa kovin Suvin perässä laitumella. Yrittää peesata myös Herttaa, joka ei ole pentua huomaanivaankaan. Melkein näkee hymyn Håpin naamalla, jos Hertta suostuu pikaisesti pentua vilkaisemaan. Rossonkin perässä menee, mutta ei aivan yhtä innokkaasti kuin Hertan. On kyllä aika rohkea uusissa paikoissa. Katselee yleensä hetken ja rupeaa sitten hakemaan häntä pystyssä leikkiseuraa. Istua osaa ja vähän seurata namikättä maahan.Tuo lelun nykyään aika usein, vaikka pitäisin sitä kiinni heittämisen jälkeen pari sekuntia. Ja tuo kovaa! Luovuttamisesta en sano mitään. 
Sepon pikanaksutuskoulun jälkeen olen pari kertaa naksutellut nenäkosketusta alustalle. Hauskaa oppia itse uutta. Ja Håp on ehkä hoksannut idean. Heittelin alustaa vähän eri paikkoihin (noin metrin alueella tosin vain), ja meni kivasti nokkasemaan sitä.
Nuori neiti alkaa olla myös aika aktiivinen kotioloissa. Yrittää hypätä pöydälle, missä koirien ruoat, tykkää hakea lelukopasta leluja ja kannella niitä eri paikkoihin, kantaa myös kenkiä (ja on rikkonut parit crocsit). Jaakko jäi kotiin koirahoitajaksi (-Suvi, joka karkaavana mallina sijoitettiin Iriksen luo). Tekee ehkä hyväöä pennullekin olla emosta erossa. 
Lomalla tämän viikon, olisi kyllä voinut lomailla Suomessakin näillä keleillä, kivaa toki muuallakin. Tuleepahan ainakin luettua kirjoja, ensimmäinen loppu jio lentsikassa...
 
Ja tätä loppua kirjoitan ostoisparatiisissa. Paljon kylmempää aurinkorannalla kuin Suomessa... Nyt jo ikävä koiruuksia, olivat kotiversiot ainakin illalla vielä hengissä.
 
 Tässä upea nouto. Alemmassa kuvassa ns. ohiluovutus. Sekin on ihan toimiva Håpin mielestä.
Kuvat taitaakin mennäväärinpäin, ihana nörttinero kun asialla.