Blogihehkutusta. Håp peruuttaa tarjoamalla (tai siis peruutti maks neljä askelta, mutta monta kertaa!!). Ja eilen ei tajunnut asiasta mitään. Ja hakee alustaa ainakin keittiössä ja hallilla, vaikka muita koiria ympärillä. Ja osaa kiertää siivekkeen molemmilta puolilta. Ja teki hienoja takaaleikkauksia vasemmalle, oikealle ei niinkään. Tai loput kaksi oli hyviä. TVA here we come! (Lentsulle, jos sattuu tätä lukemaan tiedoksi, että on saamassa Jonnaltakin palkinnon, jos minut saadaan sinne asti koulutettua. Kuulemma motivaatiossa ei mitään vikaan, mutta muita rajoitteita sitäkin enemmän? Pienenä välitietona, että vaikka se peruutus menikin, seison edelleen perusasennossa balettikiemuralla).

Leon kanssa olen selvästi tehnyt liian vähän. Koitti ehkä tarjota seisomista alustalle, palkkasin sinnepäin yrityksestä. Haisteli alkuun vallan hallilla, lopuksi innostui makkarasta haistelua enemmän. Jätin suosiolla leluleikit myöhempään molempien kanssa. Leo teki pari takaakiertoa, ei ihan vielä tajua. Hoksasi ihan vähän peruuttamista, mutta hoksasi sen vähän Håppia nopeammin (so laittaa heti molemmat takajalat taakse). Jätän ehkä Leon huomenna kotiin ja otan Suvin ja Håpin Turkuretkelle (kisat ja rapujuhlat, loistava yhdistelmä).

Ja lasten ostama älypeli sujuu Håpilta ja Leolta siirtelyllä, luun nosto menee Håpilta välillä. Suvi vain siirtelee, ei tajua mitään nostosta (nämä siis Elsan kanssa, minä en tehnyt älypelillä mitään).