Aamu taas Silasta. Suvi oli kyllä aika hukassa (ja toki minäkin) huispaisuohjauksen kanssa- ei vain oikein tajua mitä halutaan, suvitusta tänään enenmmän kuin kuukausiin stressaantumisen takia. Paljon hyviä ohjeita kuitenkin persjättöihin, ajoissa!!! ne pitää tehdä. Ja pitää varoa palkkaamasta räksyttävää koiraa. Ja juoksukoulu ohjaajalle ei olisi pahitteeksi.

Pentutapaamiseen. Vähän vajaa kokoonpano, mutta kiva oli varsinkin Einoa, jota en ole nähnyt pitkään aikaan, tavata. Muistuttaa koko ajan enemmän Suvia minusta ulkonäöltään, etuosastaan vielä hieman kaposempi.

Lenstun opissa tällä porukalla. Ruutua, luoksetuloa häiriössä-tässä Eino oli ihan pro, kontaktinpitämistä häiriössä, noutoa, pitoa, seuraamista. Jerusalemin suutarileikki- Eino voitti tämänkin:). 

Jos siellä ruudussa namikippo, ei huudella seis. Pidossa se kapula ihan lähelle, kun koira sivulla, ettei joudu nostaessa nousemaan. Otin ja lapset otti kovasti kuvia. Mulla on jokaisessa seuraamiskuvassa oma pää koiraa kohti. Ja niitä kuvia oli miljoona. Deletoitu kaikki. Hyi.

Hanskun kuulemma tunnistaa sukulaiseksi ainakin siitä, ettei kuuntele ohjeita. Kukahan siskoni muista sukulaisista on Lentsun opissa käynyt? Minähän olen itse kuuntelevaisuuslahkon ylipäällikkö... Vähän olin eilen kuunnellut väärin nou-downin-siinä ei liiku mitkään jalat.

Mukavan päivän pilasi Kooman oireilu- kovasti toivon, että vastaa hoitoihin ja tulee vielä ihan kuntoon.

ristiinnaulittu?

Leo esittää seuraamista

Lopuksi päästimme koirat juoksemaan. Satoja (huonoja) kuvia, mutta koirilla oli kivaa!