Tai ainakin melkein. Nimittäin Håp agikoirana. Kymmenen minuuttia. Ohjelmassa  hypyn tarjoamista jo varsin kaukaa molemmilta puolilta. Teki takaaleikkausket kahdella esteellä. Takaakierrot. Päällejuoksu. Välistävedot. Nenukosketus ja putki. Käännöksiä.Puuttuu enää kepit ja joku pikkukontakti ja rimat täytyy toki nostaa. Ja teki tuossa ajassa myös alustaa hallilla ja nyt sentäs meni jo laukalla siihen.

(Äitinsä ei sitten agissa loistanutkaan, mutta kaikkea ei voi saada samana päivänä. Suviin tosin laitettiin muutama (kymmentä) tanssiliikettä. Hassu koira oli lähes yhtä onnessaan tanssiharjoituksista kuin agilitystä:). Aion kilpailla Nadjan kanssa kuukauden päästä HIHSissä. Tämä on sitten vitsi).

Päivällä Hopsukalla tokotustuokio. Tänään ohjelmassa puiden kiertoja stopeilla ja ilman. Seisomista liikkeestä pallopalkalla. Merkkiä aika läheltä, tämä tökkii.

Ei muuta kuin kisakalenteria katsomaan?

Alla kesämuisto. Hassu pentu ei sii itse uiskentele, mutta ei ole moksiskaan ohjatuista uintiretkistä ja syliretuutuksista.(Tosin tuo saattaa sittenkin ola Leo tuossa kuvassa, en ole ihan varma, korvat ei näytä Håpilta).