Onneksi nämä pennut eivät mene juoksukontaktikoteihin, koska osaavat täydellisen tuuontuuohvin. Kuvia tulee kunhan jaksan ladata. Mustalla myös ylösmeno 100% ihan ei vielä taida nopeus olla huippuluokkaa. Ja ei ole viritetty babykontakteja, harjoitukset ihan piharapuilla.

Tässä lehmän tyylinäyte. Alla Musta ja lopuksi Mustan täydellinen ylösmeno.

Yrittäjäkoulussa, huomenna vielä lisää aamulla. Tämänpäivän saldo muutama uusi hieno sana ja hauskaa yhdessäoloa...Tänään vielä töitä aamulla ennen koulua ja koulun jälkeen ennen kokousta. Pentujen aktivointi aika vähäistä mun osalta. Eilen 13 tuntinen työpäivä. Laura oli tuonut laumansa tänään pentuja katsomaan. Nitan (pinseri) kanssa olivat molemmat kai ihan rohkeita, Lilliä (Rosson pentu) oli Musta arastellut aluksi. Oli varmaan luullut Lillin olevan ärähtävä kotikäppänä.

Pennut yrittävät  leikkiä kovasti jo vetoleikkejä. Ja painivat toistensa kanssa. Pentulaatikon ajattelin pian purkaa. Olen kerännyt sanomalehtiä huolellisesti pussitolkulla. Nyt en oikein tiedä mihin niitä laittaisi (paitsi lehtikeräykseen), kun nuo pissivät joko ulos tai mihin satttuu sisällä. Isommat jätökset on tullut jo aika monena päivänä kaikki pihalle. (tärkeä kakkapäiväkirja:D). Huomenna pitäisi saada uusi auto. Toivottavasti Mikan hoitama autolaina saapuu tilille ja ehdin siistimään nykyisen kovassa kulutuksessa olleen työvälineen.