Suvi ontuu selvästi vähemmän tänään, ehkä sillä voi sittenkin kisata viikonloppuna. Haava tosin vielä vähän auki.

Minä onnun selvästi enemmän. Varmaan oli likainen leikkaussali Jorvissa? (Olen saunonut, uinut meressä, ratsastanut, juossut, kylpenyt, tehnyt pihatöitä normitöiden lisäksi ja yllättäen haava tulehtui). Luin kuitenkin ohjeet mitä olisi pitänyt tehdä eilen, ei ihan tuota äsken mainittua. Aloitin (sisko sanoi määrät) koiran antibioottikuurin eilen. Kamalan pahanmakuista ja järkyn isoja tabletteja. 

Håp harjoittelee leikkimistä mun kanssa, sivulla oloa käännöksin, taisi tehdä ruudunkin eilen. Vähän on nyt tehty ohajusharjoituksia mun kättä seuraten (valsseja, pyörityksiä).Ja leikkii se muiden koirienkin kanssa. Illalla törmättiin Sorlampiretkellä Leoveljeen ja ainakin penneleillä oli kivaa. Ei musta kyllä saa sellaista henkilöä, joka vain välillä antaa koirien leikkiä keskenään ja suurimman osan vaatii ihmisen kanssa olemista. Tykkään liikaa katsoa temmeltäviä koiruuksia.

Hieman vääristyneen huumorintajun omaavana tykkäsin Justin Halpernin kirjassa olevasta "elämänohjeesta". "If you work hard and study hard and you fuck up, thats okay. If you fuck up and you fuck up, then you're a fuckup". En tiedä miten se tähän koirankoulutukseen suoraan liittyy, mutta lueskelin kirjaa (Sh't My Dad Says) just ja kohta vain huvitti:).

Håp muuten laittoi just hellalevyn päälle alhaalla. On se taitava.