Håp, Pörri ja tämänpäivän mukaan Foppa (edelleen Mika) omaksuu mun lukenaa henkisen valmennuksen kirjaa nukkuessaan. Mikahan oli sitämieltä, kun raahasin pennun agikisoihin, että pentu on orjan asemassa ja sillä ei ole lapsuutta. Opiskelkoon samalla pääkoppatieteenkin.

Liedossa Suville hyl, ja kaksi vitosta. Korkea käsi, hyi. Puomilta putkeen, kun en valssanut, hyi taas (hyit mulle). Vikalta vähän yllättävä muurin ohitus (tai videolla en kyllä ohjaa sitä tarpeeksi tarkasti. Rossolle nolla, neljäs. Håp tapasi Einon ja Kooman, ainakin Eino muisti vielä. Ihana pusukone. Ja serkkukin nähtiin ja Milan kaksi pentua. Edelleen mediluokka kutsuu näitä kääpiöitä. Mutta reippaasti ovat rauhallisia!! Eli ei ne minusta mitään oikein pelkää, mutta eivät ole satalasissa menossa, leikkivät omaan tahtiinsa. Mökillä Håp on leikkinyt kovasti mun ja äitinsä kanssa. Kaikki nauttivat.

Suvin jumppa kisojen jälkeen. Meni muuten kohtuu vilakasti, vaikka tissit ovat aika täynnä maitoa vielä. Mun täytyy kyllä panostaa kontakteihin, liian nopsat just nyt.

Ja ne kirjat. Tilasin siis Amazonista Kyran suositteleman Gladwellin Outliers kirjan ja samalla suositellun Bouncekirjan. En ole saanut niitä loppuun asti, täytyy jossain vaiheessa referoida kunnolla. Punainen lanka on, että menestykseen ei ole oikotietä ja harjoittelu on tärkeämpää kuin lahjakkuus. Ja harjoittelua tarvitaan 10 000 tuntia. Ja sen pitää olla oikealla asenteella tehtyä. Ja pitää olla erinomainen valmentaja. Ja harjoituksissa pitää mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle, muuten ei kehity. Että silleen. Ei ihan quick fix kirjoja:). Mutta ajatuksia herättäviä ovat. Hyviä esimerkkejä urheilun, liike-elämän, musiikin jne. saroilta. Ja mulle tuttuun ajatukseen, että aloitan huomenna tai ensi viikolla kirja toteaa lakonisesti, että "Later doesn't always come to everybody". Eli pitäisi aloittaa nyt. Lisää, kun saan nipistettyä aikaa lukea loppuun...