Ihan pikkaisen treenausta vielä. Ei muistanut pöytää aamulla, kun se oli putken välissä alkuun ollenkaan. Lopuksi ok. Menee paremmin, jos jätän tilaa ja lähetän. Esim. jenkkikäännöksiä pitää muistaa toukokuussa harjoitella, saattaisivat sopia hyvin. Illalla vähän niistoja, kai niitäkin pitää treenata. Tuntui paranevan muutaman yrityksen jälkeen. Jotenkin alkaa tuntua, että onnistumisen avain on rytmittämisessä. Ohjaajan siis. Viimeisestä treenikerrasta jäi olo, että laji on kyllä aika vaikea...

Yritin ehdottaa Riikalle, joka aloitteli pentukurssia meidän treenien jälkeen, että solupallerot voisivat ottaa jo ensimmäiset treenit. Saavat kuulemma tulla heti syntymän jälkeen. Nyt pitäisi vain soittaa Mozarttia, kun silloin lapsista Riikan mukaan kasvaa älykkäitä.(Ja Riikka on ope, että tietää varmasti!). Meidän lapset on kuulleet Abbaa tiineysaikana, eli sinne meni älykköhaaveet.

Viikonloppuna meren jäällä. Eilen pitkällä metsäkävelyllä Hurraan kanssa. Ei Suvista ulkona huomaa tiineyttä. Sisällä nukkuu ehkä normaaliakin enemmän. Piti Elsalle seuraa, kun lapsi oli kuumetaudissa. On minusta hieman sivuprofiililtaan paksuuntunut. Tai sitten vaan kuvittelen. Tänään vaihdoin tulevien pentujen nimet. Vielä ehtii vaihtaa koko nimityssysteemin muutamaankin kertaan.