Ei menestystä kisakentillä. Huomenna revanssi... Pennut pe mukana, ovat tättähääräpentuja. Tapasivat isänsä ja Kooman ja Einon. Roti on tällä hetkellä suurin. Rotin luoksetulo on myös parempi kuin Håpin. Tapasivat myös Unen. Isompi, juoksee paremmin, kivasti leikkivät koko sakki hetken. Nämä kaksi tätäähäärää täällä kotona ovat hieman muotoilleet portaiden teräviä reunoja turvallisimmaksi, keittiökaappien sokkeleita koristeellisemmaksi... Just nyt ovat Hanskun ja Markon kasikymppisillä. Siellä on montakymmentä ihmistä, Leoveli, Neroserkku ja muutama muukin nelijalkainen. Saattavat nukkua ensi yön. Ensi viikolla alan kouluttamaan nämä kotiversiot. 

Pe kisarata ei ollut kokonaan huono. Yksi liian tiukka veto ja keinun sijasta renkaalle, lopuksi tarkoituksella A,  jotta sain yhden kontaktin lisää. Eka An juoksi läpi, muilla kuunteli kyllä. Tänään joukkueradalla piti tehdä nopea nolla. Käytännössä teki kamalan puomin alastulon (ei ollut virhe, mutta silti kamala). kepeille kakkosväliin sisään, mikä sai mut lopullisesti unohtamaan ohjauksen. En katsonut okserinjälkeistä hyppyä, tuli sen ohi ja hyl. Koska en katsonut koiraa, en edes tajunnut menneen ohi. Sitten vielä riittämätön ohjaus yhdelle esteelle. Sirkushuvia, ei agilityä tämä rata. Jäipä huomiselle hampaankoloon. 

Kisoissa on kyllä kiva tavata tuttuja, kisapaikka on mitä mainioin.Laittelen ehtiessäni kuvia eiliseltä. ja toivottavasti nollarikkaan päivityksen huomisella:)