Lisäys tähän alkuun. Laitoin muutaman Irisken ottaman kuvan. Yhdessä näkyy kuinka rima tippuu. Yhdessä ohjaaja on ilmeisesti zumbatunnilla. Yhdessä koira menee hienosti okserin yli ja yhdessä hupaisa kuva ilmassa roikkuvasta käännöksestä...

Viikonloppu ohi. Tulostasolla ei meidän perheessä juhlita, mutta eteenpäin on menty. Suvi teki hyvin rataa sekä la että su. Ohjaaja onnistui eilen pilaamaan radan ihan lopussa. Tänään Mujusen eksoottisella radalla meni hyvin tosi pitkälle. Yksi rima alas välistävedoissa, este piti tulla vielä kerran ja jäin miettimään kuinka tehdään, kun rimaa ei nostettu ylös välissä. Ei ole aikaa miettiä muuta, unohdin radan ja hyppäsi tokavikan nurinpäin. Mujunen oli rakentanut minusta hauskan radan, joka tosin karsi liikaa väkeä toiselta kierrokselta. Ekalta radalta tuli vain muutama nolla 180 koirasta. Ja sm voitettiin makseissa kyllä kahdella nollaradalla HYVÄ SARI JA IIRO!!, mutta jo hopea meni yliaikanollalle. Janita ja Hitti hienosti vitosella kolmanneksi. Onnea. Ja superonnittelut myös veliDecolle hienosta viidennestä tilasta. Unohtamatta neljänneksi tullutta serkku Omieta:D. Hitin, Omien ja Decon radat olivat hienoja kaikki. Ja Iiro kyllä ansaitsi voittaa, mennessään ainoana nollalla molemmat radat. Aikamoinen suoritus!!!

Mineillä oli mennään takaa rata. Rosso ahdistui tokalle esteelle annetusta rumasta komennosta, meni kävellen putken. Saatiin laukalle (hohhoijaa) ja ohjaaja otti kiellon huolimattomalla ohjauksella sarjan b osalle, eikä korjannut alusta. HYL.

Medeilläkin oli varmaan kisat ja taisin katsoa finaalinkin. Frodo voitti, Sini ja Sonic neljänsiä. Muuta en valitettavasti muista.

Nyt tarttis pakata. Aamuvarhaisella Kyprokselle viikoksi. Yhtään ei huvita lähteä. Mikan passin onneksi löysin. Oli hakenut sitä koko päivän tuloksetta. Toivoton tapaus. Koti on en viitsi sanoa mikä eli siivotakin tarttis. Mun tekis vaan mieli treenaamaan, kun ei vielä olla tarpeeksi hyviä. Savikon Seppo lupasi naksutinkouluttaa mut (koska koira eli Suvi toimii ja ohjaaja ei, tarvii ohjaaja uudelleenkouluttaa). Kehuskeli naksutelleensa kanoja. Ilmoitin olevani selvästi kanaa älykkäämpi. Seppo ei ollut aivan varma onko asia näin... Minusta tehtävä ei voi olla mahdoton, tarvii vaan naksuttaa muutama este lisää ja päästään nollalla koko rata:D.