Taisi karata vähän mopo käsistä sporttikoirahallilla. Suvi teki aika pikaisesti vähän keppien hakutreeniä, muutaman kontaktin ja pituudella jaakotusta ja takaaleikkausta.Päällejuoksua. Ja innostuin sitten harjoittelemaan tuplasylkkäreitä, poispäinkäännöksiä, tiukkoja takaaleikkauksia eli tekniikkatreeniä- hyvin se toimii. Pituudella takaaleikkaus jaakotusta varmempi, jaakottamalla tuli pari kertaa liian tiukan käännöksen. Ja pöytää kaukaa lähettämällä.

Mutta se mopo karkasi Håpn kanssa. Kehtaanko edes luetella mitä tehtiin... Ekaa kertaa pussia (tämä kannatti aloitta yksin, jätin istumaan, nostin pussia ja kutsuin.Olisi ehkä ollut helpompaa avustajan kanssa).Meni parin kerran jälkeen kyllä yksinkin, mutta ei tuo nyt vielä ihan kisavalmis ole. Vinokeppejä kuusi keppiä, myös ekaa kertaa. Kaksi kertaa lopussa näytti siltä, että ehkä hoksasi vähän. Takaakiertoja. Päällejuoksua. Lähetystä hypylle. Kaksi hyppyä, putki, päällejuoksu ratana. Nenukosketusta. Alustalle lähetystä. Tiukkoja käännöksiä. Nälkä kasvoi koko ajan ja en millään malttanut lopettaa. Jaksoi vielä lopussakin leikkiä jopa hieman muristen. Hyvä Håp! Tosin mun pitäisi malttaa ja tehdä vain lyhyitä pätkiä, ei hyvä minä.

Maksakakun paistoa. Pesin keittiön maton ja laitoin sen puhtaana lattialle. Ehti olla kymmenen minuuttia lattialla mun ollessa vastaanotolla. Koirat olivat hypänneet hellalle ja kaataneet lihakastikkeen ja (tyhjän) maksakaulta haisevan pellin siihen puhtaalle matolle. Metsälenkillä Håp pompahti kahden vastaantulijan päälle.

Elsa treenasi suvittamista Håpilla illalla sisätiloissa. Pyörii äitiänsä huonommin, mutta pyörii jo.