Piirinmestikset. Rossolla ihan ok nollarata agista. Suvin eka ei piirinmestisagirata ihan ok (jos ei jopa hyvä), kunnes lopussa jätän yhden pakkovalssin tekemättä ja koira lukee ohjausta (sääli) ja hyppää hypyn nurinpäin. Rosson hyppis jää nuuskuttamaan kepeillä, jotka kokonaan uusiksi (jouduin odottamaan ekan yrityksen loppuun asti kun en ollut varma jättikö jonkun välin tekemättä). 9 sekuntia yliaikaa...Hyvät niistot loppuradalla.

Suvin piirinmestisagirata oikeasti hyvä ennen loppusuoraa. Jäi vähän kysymään ennen puomia. Pysähtyi odottamaan puomin kontaktille, menen ohi tökkimään seuraavalle esteelle koiran lopulta hypäten sen mun syliin(kiltti, kun ei ottanut rimaa). Nolla, mutta KOLME sekuntia kärjestä. Suvin hyppis varsin mallikkaasti (ehkä), kunnes idioottimaisesti aika lopussa korkealla kädellä ohjaan väärälle esteelle, ja se kiltti koira taas lukee ohjausta. Ei siis menestystä piirinmestaruuskisoissa.Ärsyttää melkein ok radat, joissa jokaisessa pitää kämmätä yksi kohta. Vain Rosson ekarata meni niinkuin piti. Lisäksi olo on nyt superhuono, pitänee soittaa kaukoparannusohjeet siskolta... Onnea kuitenkin Niinulle ja Vimmalle pm voitosta!! Ja Pirjolle H-AVAsta, hienohyppis. Ja ei se Teemun agiratakaan olllut huono (voitti).

Sain kuvan pellolta missä Håpin yhdessä korvassa on selvä TAITE. Lataan kun jaksan. (taite näkyy toistaiseksi vain yhdessä kuvassa, mutta on lupaava alku:)). Håp leikki Whimsyserkun kanssa, mikä oli kivaa. Tykkäsi myös kirmata pellolla. Ei ole tänään tehnyt mitään treeniä, mutta ostin kevyen noutokapulan ja uuden pallon.

Ja niitä kuvia. Huomaa taite vasemmassa korvassa.

Leikkiä pellolla. On muutaman sentin äitiänsä pienempi.

Myös Håpin häntään on tulossa mutka? Hännä(kin) asento taitaa olla sieltä puhdas rotuoppikirjasta.

Käytiin illalla uudessa metsässä lenkki. Ei niin kivan päivän päätti ei niin kiva iltalenkki. Karkasivat kaikki vuorollaan. Lopulta huutelin paimenia vartin pää punaisena ja tulivat kieli vyön alla lopulta. Kipeä kurkku tykkäsi. Otin yhteiskuvan, kun eivät enää jaksaneet niin karkailla.