Julmetun pitkä päivä takana. Näitä päivityksiä pukkaa nyt ihan koko ajan, pitäisi varmaan hankkia elämä.

Rossolle kaksi sietämättömän hidasta yliaikanollaa. Ei liiku sitten mihinkään. Oli sillä anaalitkin täynnä, mutta täytyy miettiä vienkö huomenna ollenkaan. Voitti silti Jarin kanssa otetun pullamestaruuskisan. Tosin tuntuuko voitto 4,91 sekunnin yliajalla toisen keppivirhettä (ja silti alle ihanneajan:)) vastaan voitolta on toinen asia. Muffinsi oli kuitenkin hyvää, eli kiitos vaan. Ja löysin maasta femman setelin eli 14 tunnin kisapäivällä pääsi melkein tuntipalkoille:)

Suvi teki varmistellen nollarataa kaikkien vaikeiden paikkojen ohi ekalla radalla. En sitten viitsinyt putken jälkeen katsoa koiraa ja rouva arpoi ilman ohjausta väärän esteen. Hitto mä olen tyhmä. Toka rata yksi rima, chicken vaihtoehto alun välistävetoihin (en uskaltanut päällejuoksuna) ja siinä paloi aikaa, muuten ok. Piirinmestaruusjoukkuerata oli hyvä nolla, vaikka kuulemma hävisi Twixille 4 sadasosaa, aiaiai. Hidas koira:).

Håpilla on kaksoisolento Saijan Voltissa. Melkein samankokoisiakin (on Håp pienempi) ja käsittämättömän samannäköisiä, vaikka sukutaulussa ei kait ole yhtään samaa koiraa. Jos eivät isona mene agilityä, voivat osallistua paritanssikoirakilpailuun. Onkohan semmoisia? Håp leikki muiden koirien kanssa ja teki ne pari osaamaansa asiaa (tarjoamalla peruutusta, sinnepäin sivulle namikädellä). Ja leikki SM kisoista(urheilusm, ei se toinen) ostetulla muiden mukaan seksilelulla. Meillä se ajaa ihan normikoiranleluvirkaa.

Suvi saa kuvan, kun oli niin kiva tänään.