Amsterdamissa. Menomatkalla olin itsestäni ylpeä, kun tunnistin samassa koneessa matkustaneet Apocalyptica bändin jäsenet. Hotelli on jostain Beatlesjutusta kuulemma tunnettu (Hilton Amsterdamissa), eli varsin musiikkipitoinen reissu?

Kurssi on ohjelmoitu aamusta iltaan ja luennoilla ei voi nukkua, kun koko ajan tehdään pieniä tehtäviä... Osaan hurjan monta uutta business management termiä englanniksi tämän viikon jälkeen:D. Moni kurssilla kuultu lause kyllä sopii minusta agilitymaailmaankin. Esim "A goal without a plan is just a wish" by Antoine de Saint Exupery tai Wayne Gretzkyn kommentti "I always skate to where I think the puck is going to be". Hyvin järjestetty kurssi ja hotelli very posh (24 h internetyhteyden hinnalla saisi surffailla yli kuukauden suomessa:P) 

Illalla olimme kanaalikierroksella syömässä indonesialaista ruokaa. Opin mm. että kahvipensaspavut on alunalkaen tuotu Afrikasta Hollantiin, kuljetettu Hollanista Brasiliaan ja nykyisin tuotettu kahvi on näistä pavuista peräisin. Ja tärkeä tieto, että maailman viisi eniten käännettyä kirjaa ovat raamattu, partiolaistén ohjekirja, Anne Frankin päiväkirja, Harry Potter ja Ikean kataloogi. Täytyy jostain kaivaa tuo partio-opus, niin olen ainakin avannut jokaisen yllämainitun kirjan.

Suvi oli hypännyt yhden hypyn nurinpäin Juhan kanssa viikonloppuna, Raimon tulokset katsoin agi.fistä ja hienosti oli tehnyt kaksi ratavirheetöntä. Toinen rata harmittavasti 0.17s yliaikaa ja seuraava sitten reilu kolme sekuntia liikaa.