Håp aamulla tallilla, säpsähti traktorin käynnistysääntä, autonpesussa piiloutui äidin selän taakse (tähtäsin sitten kiusalla suoraan kohti painepesurilla;D) ja kotona lähti nurtsille, kun imuroin auton. Varmaan paukkuarkakin vielä. Mikan mukaan luoksetulokin alkaa muistuttaa äidin luoksetuloa (ei siis ole mitään luoksetuloa Mikan kanssa Suvilla), minusta kyllä tulee kivasti. Vähän poispäinkäännöstä ja sylkkäriä puutarhahanskalla, tässä oikeinkin hyvä vauhti! Ja on väläytellyt pariin otteesseen aikamoista juoksuvauhtia. Suvikin innostui. Jos mun ruumiinhallinta olisi parempi, saattaisin laittaa kaksoissylkkärin. Suvi toisella kädellä ja Håp toisella, pikkuisen tätä jo kokeiltiinkin joskin enenmmän vahingossa.

Roti kisoissa, sitä voi itsevalita näille pennuille sopivat adjektiivit. Voi sanoa kääpiö, anorektikko, flegmaattinen jne. Tai voi sanoa hyvähermoinen, kevytrakenteinen, lugni ja järkevä. Minusta tietenkin nuo jälkimmäiset.

Ja ne kisat. Ekaksi Suvilla hyppäri. Kääntyi, kulki ja vaikka mitä, kunnes minä unohdin hetkeksi radan ja ampui monta metriä esteeltä. Hitto, mun pitää saada oma koppa kasaan. Kulki kuitenkin muuten tarpeeksi kovaa, että tuli nollalla toiseksi. Sitten Rossolla yliaikanolla agiradalta yhdellä pelastuksella, muuten meni ihan ok vauhtia, aika vain oli tiukka. Suvilla sama agirata, kolmoselle jäin nykimään niistoon ja koira nyki samalla lailla toisella puolella. Kielto, mutta kiellosta huolimatta luokan nopein aika. Tein vielä ainakin kolme niistoa tämän jälkeen ja ne onnistuivat saako sanoa superhyvin (tai siltä tuntui). Radan jälkeen koitin vielä uudestaan saman kohdan ja taas sama kielto olisi tullut. Iso kiitos Niinulle ja vähän Mikollekin, kun auttoivat. Mun rintamasuunta oli taas väärä ja menin liian syvälle esteen taakse, enkä lähtenyt ajoissa pois. Aion harjoitella tätä joka päivä ensi viikolla, niih. Jäi opeista hyvä mieli, välillä kun meitä agi-immeisiä moititaan tiukkapipoisiksi ja liian vakavasti hommaan suhtautuviksi- ainakin nämä kaksi "nimiagi-ihmistä" (ja voisin luetella monta muutakin samaan syssyyn) iloisesti tarjoavat neuvoja kanssakilpailijalle. Ei tosissaan oleminen minusta tarkoita epämielyttävää ihmistä. ( Kahden radan tulosten perusteella Suvillekin Friskiescupin loppupaikka toisella tilalla, Rossolla oli jo).

Ja Hurraa teki viisi vaihtoa joka toisella ja kolmannella ja neljännellä ja hyvät keskiravit. Olipa hyvä päivä:).