Eilen kotiin Hollannista. Pääkoppa kartoitettu (ei coffee shopissa), paljon uusia ideoita työntekoon, josko noista saisi nyt muutaman toteutettua.

Heppa kunnossa. Juuri ennen matkaa kävin (kiito)laukkaamassa pelloilla ja niksautti etusensa. Oli vielä su-aamuna jäykkä, mutta oli kait jo maanantaina liikkunut ok. Tänään ainakin kulki ihan normisti.

Suvi näytti pullukalta. Tai siis se on pullukka. Olisi kiva sanoa, että Iris syöttänyt, mutta ehkä neljässä päivässä ei saa hyllyviä läskejä aikaiseksi... Mutta Suvi osaa noutaa!! Ei kyllä mun kanssa, eikä nyt ihan kympin arvoisesti, mutta nouto mikä nouto. Tuijottaa tiiviisti Iristä ja odottaa lupaa noutoon. Hakee reippaasti ja tuo, mutta ei jokakerta malta pitää ihan loppuun asti vaan tiputtaa kapulan Iriksen eteen. Teki myös (edelleen Iris puikoissa) monta muuta hienonnäköistä tokotouhujuttua. Minä keskityin siihen kivaan lajiin. Mukavat agitreenit Iriksen uudella tekonurmella-aika luxuspiha agiharrastajalle:). Käytiin kävelyllä koko lauman kanssa (-Toti). Hertta otti kaiken irti pyörimällä tiesmissä ja kahlaamassa sen ainoan ojan. En jaksanut pestä ja oikein tyytyväisen näköisenä nukkuu tuossa sohvalla...

Huomenna mökkitouhuja ja kurssikaveria tapaamaan. sunnuntaina BATin kisat.