Viime yön vietin netissä haaveillen uudesta kodista. Löysinkin järven rannalta ja olen tänään laittanut raha-asiat kuntoon talonostoa (ja totaaliremonttia) varten ostamalla lottorivejä kolme kappaletta. Tervetuloa vaan tupareihin keväällä;D.

Muuten töitä ja aksatreenejä. Ei saisi hermostua Håpin kanssa, jos sillä vire laskee tai ei mene mun huonon ohjauksen takia heti oikein. Kun kuitenkin menee ohjauksen onnistuessa hyvin... Jotain tarttee tehdä myös louskutukselle ja huutamiselle, kun muut menevät radalla. On hiljaa tasan niin kauan, kun käskyn alla tai teen sen kanssa jotain. Muuten kiskoo ja huutaa. Ei kai Suvi ollut koskaan tuollainen? (En oikeasti muista). Håp teki ekaa kertaa pakkovalssia ja tavallista valssia ja tais olla yksi takaakierto. Parilla esteellä kerrallaan. Ei se huono ollut, mutta välillä mun ohajus oli taas niin syvältä. Tarttee huomenna muistaa harjoitella vähän irtoamista ja esteen tarjoamista. Osasi muuten istua lähdössä, mutta en ole ihan varma kannattaako sitä vaatia vai menisikö innokkaammin lentävällä lähdöllä.

Suvin treeneissä tehtiin Jounin tekniikkapätkää- serpentiiniä ja okserilta tiukkaa käännöstä. Okserikäännöksissä on pro, serpentiinitkin meni, mutta välillä ohjasin ilman että ohjasin (so vaan juoksentelin ja koira hyppeli ne ilman ohjausta). Yhtään ei eilinen potku näy, yes! Suvi teki taas höphöpö koiratanssiliikkeitä, melkein hoksasi miten mun ympäri peruutetaan. Mutta vain melkein. Melkein hoksasi monta muutakin, mutta en sitten jaksanut yhtään liikettä loppuun asti opettaa...

Roti oli kasvanut jo Suvia isommaksi. Saapa nähdä minkäkokoinen silakkakojoottipystykorvasta tulee.