Eivät osaa olla enää autossa hiljaa. Tai ainakaan Rotikka ei osaa. Ja sai muutkin huutamaan. Seilaavat edestakas osastojen välillä, työntävät pään kaltereiden välistä ja huutavat. Ja mä olen maailman huonoin kestämään jonninjoutavaa vinkumista. Onneksi edes ovat kotona hiljaa.

Eilen kävi arvovaltainen raati arvioimassa pennut. Ainoastaan Leo (no 4) leikki edes vähän. Muut nukkuivat. Juha oli ladannut fb sivulle ihanan kuvan kolmesta kyljellään pötköttävästä mallista ja laittanut tekstin " toivotaan toivotaan paikallaan makuu 2h".

Viritin vuosi sitten ostamani mustan putken ekaa kertaa pihalle. Kaksi pennuista (Rotikka ja jompikumpi tytöistä) päätti nukkua putken sisällä päikkärit. Samaan aikaan Sadun koira oli kisoissa ravannut mustaan putkeen, tullut ulos, moikannut tuomaria ja mennyt uudestaan kaikessa rauhassa siihen putkeen... Ei siis muutu luonne, vaikka rotu vaihtuu.

 

Töissä aiheuttavat ihastusta, Tässä päiväkahveilla.

Ovat todistetusti sitten pikkuisia. Suurin pentu on viisiviikkoisena 400g kevyempi kuin Saijan pienin pentu. Jännä nähdä ottavatko kiinni jossain vaiheessa. Hyvin kuitenkin syövät monta kertaa päivässä ja Suvikin välillä vielä antaa maitoa, eli ei kai noita pakottaa voi kasvamaan. Kotona asuva multitalenttimika kommentoi Suomessa olevan ongelma liikalihavista koirista, että on vain hyvä, etteivät nämä ole..Hohhoijaa.

Kakkostyttö äänitestattu. Oli kodinhoitohuoneen ulko-oven ääressä, kun multa tipahti iso metallilaatikko työvälineineen kaakelilattialle. Ääni oli äkkinäinen, kamala ja kova+ mun huuto päälle (laatikko teki kolon käteen lentäessään). Neiti juoksi sisään katsomaan mitä tapahtui häntä pystyssä, eikä säikähtänyt yhtään!

Lahjalelu ollut hitti. Pakko laittaa kuva vaikka tärähtanytkin Rossosta, koska ekaa kertaa repi lelua, murisi ja juoksi kovaa pitkin pihaa lelu suussa.

Ja sama lelu kelpaa kaikille.

Suvi ja Rotikka.

Spes.

Tytöt ja linssiludeR mökin pihalla.

Ja ovat sitten aiheuttaneet ensimmäiset tuhonsa. Keittiön kaapin yksi kulma järsitty. Ymmärsivät jotenkin väärin sen kahden lelun leikin ja ovat aloittaneet myös seuraavan kaapin kulmaa..