Aamupäivä agilityshowssa Horse Showssa. Ehä pikkasen liian kauan rakennettiin rataa, mutta muuten sujui varmaankin aika ok meidän parikilpailu. Ja saatiin parinamme Milla ja Liekki voitto kotiin! Voisi kokeilla tätä systeemiä virallisissakin kisoissa. Eli pyydä rata tuomarilta etukäteen, muokkaa se mieleiseksi ja harjoittele ennen starttia. Valitse itse itsellesi pari... Niintainäin Suppana meni kyllä hyvin! Rossokin kipsutti hyvin, mutta mua jännitti niinkovin Elsan ja Omien osuus, että en meinannut muistaa lähteä radalle. Elsa suoriutui debyytistään ihan kivasti. Pituudella vähän yllättävä kielto, lapsi unohti valssata ja Omie meni putken kaksi kertaa. Ei silti tarvinnut ekaa kisaa elämässään hävetä- ja koirahan nyt on mitähienoin, se toki tiedettiin etukäteen. Omie sai kovasti ihailua meillä kotona. Mikan mielestä kiva, kun on niin leppoisa eikä hötkyile, Jaakon kommentit jo aiemmin, Elsa ja Ida nyt tykkää aina ja perheen koiratkin sopeutuivat uuteen kaveriin ilman ongelmia. Laitailen kuvia jossain vaiheessa, sekä Håp että suvi saivat professoriOmien leikkimään keppileikkejä. Mitään oikeita asioita Ompulle ei opetettu, sai vaan paljon huomiota ja namia häpeä ja hyrrä tempuistaan.

Lietoon loppupäivä/illaksi. Aikataulut reippaasti myöhässä. Ensiksi oli hyppyrata, Suvi teki ekalla yrityksellä yhden pitkän kaarteen ja otin alusta. Kaksi rataa nollalla, mutta molemmissa persjättö/pakkovalssi vähän huono. Eivät saaneet aikaa tokalla kerralla ja sain ottaa vielä kerran. Vika rata hieno nolla- on se vaan kiva koira:). Kontaktiratoja oli neljä lyhyehköä pätkää. Ekat kolme annoin kirmata läpi, otti se minusta ne kontaktit, tykkäsivät kyllä metodin muistuttavan lottoamista. Vikalla radalla näytimme sitten Suvin kanssa, että osaamme me tehdä pysäytyskontaktitkin, emme vaan kumpikaan niistä tykkää, kun ei saa mennä kovaa;D.

Illan jo pimetessä lihaskuntotestiin, Oreniuksen Anna parina. Nauramisesta ei saanut ylimääräisiä toistoja-harmi. Parhaat suoritukset joissain osa-alueissa oli kuulemma ollut viidenkympin korvilla. Laitoimme Annan kanssa tavoitteeksi 60 kyykkyy, selkiin, vatsaan ja punnerruksiin. Ei tainnut ihan tavoite täyttyä, mutta meni joku osa-alue yli neljänkympin, vatsa taisi mulla olla pikkasen alle 30, ja loput 30-40 välillä. Juoksu oli haasteellisin, toista aikaa en saanut, ja ekankin jo unohdin, se oli silti ainut kuudenkympin lähellä oleva luku. 300 metriä on aika tappava matka, ihan ei jaksa vetää täysillä loppuun asti ja hölkäten ei kannata edes lähteä matkaan. Jospas ensi vuonna menisi tähänkin Topteamiin helpommalla heinäkuussa niistä jokkuekarsinnoista...

Kello soimaan aamuksi, että ehtii leipaista jotain KKK:n kisoihin. Iltapäiväksi agikisoihin, sitten Suppana saa parinviikon agiloman. Jos siis maltan.Håppa saakin sitten treenata senkin edestä. Tänään oli vaan seuraneitinä mukana.