Suville vitonen, nolla ja hylly. Vika rata oli alun tekniikkapätkän jälkeen pelkkä ykkösten usvatusrata. Kiva sellainen kyllä! Mä muistin radalta tultuani miksi emme aikoinaan meinanneet ykkösistä päästä pois:). Eli Suvi ei irronnut mun huitaisuihin, irtosi väärille esteille tehtyihin huitaisuihin- pelkkää huonoa sirkushupia kansalle tämä rata. Nollalla tuli toiseksi. Vielä pitäisi varmaan pari viiden tai enenmmän pisteen EO nollaa saada aikaiseksi, sitten olisi yli sadan pisteet ja sen luulisi riittävän. Kiitos Jannelle ja Lotalle exceltaulukkokertomuksesta- mun excel oli kuitin kääntöpuoli ja taisin päästä nykyisillä tuloksilla 97 pisteeseen. Oikeenlaskusta ei mitään takeita, mutta oli mulla lyhyt matikka kymppi aikoonaan jokunen vuosi sitten.

Hopsukalla ohjaajalle pakollinen leikkituokio kisapaikalla. En tiedä oliko oikeaoppista, mutta leikki se. Sivua, pikkuisen seuraamista, kokeilin käyttää vähemmän käsiapua, aina en muista.

Kotona puiden kiertoa, kerran stopaten, muuten vaan lelulle. Merkkiä- teki yhden kerran melkein NOPEALLA laukalla ja ihan suoraan taakse seis. Muistaakseni ymmärsin lopettaa sen siihen. Metallinoutoa. Eilen muutaman yrityksen jälkeen otti jo suuhun ja toi välillä puolimetriä. Tänään tein vuorotellen puukapulan kanssa ja tuntui olevan hyvä idea. Ennätys on nyt kaksi metriä, taisi oppia, että metalli pitää nostaa maasta, kuljettaa ihan vähän ja sitten ohjaaja rupeaa hihkumaan ja saa karkkia.Puukapulan tuo jo ihan lähelle, ei me vielä niitä luovutuksia edes olla harjoiteltu. Tunnarialusta unelmoinnin asteella. Pikkaisen maahanmenoa.

Eilen pääsin lasten vuorolla (olivat Kemissä) Sepon treeneihin molemmilla. Olen siis ikinuori. Suvilla pitäisi miettiä niitä ohjauslinjoja. Håpsukka teki muutaman kerran pussia autettuna ja sitten meidän jutellessa kaksi kertaa ihan yksin oma-aloitteisesti. Mä alan tykätä tästä pentu saa tarjota jutusta... Toki siis meni hitaasti, ikäänkuin varmistaen, että osuu varmasti oikein keskelle;).

Hittiksen sänkkärit. Katselin Riksussa Håppia ja Suvia vierekkäin., taitavat olla yhtä korkeita.