Lisäpäivityksiä myöhemmin. Tehnyt kolme tyttöä tähän mennessä. Pojat ilmeisesti hitaampia jo alkuvaiheessa?

So far kaikki hyvin!

 

Ja sitten tuli kymmenen minuutin aikana kaksi trikki poikaa! Toistaiseksi kaikki menee kuin elokuvissa! Yksi siis vielä jäljellä.

Toivotaanjatkaa tyylillään? Kaikki kuusi onnellisesti maailmassa. Hienoja ovat, vaikka meidän trikkitytöltä löytyikin tarkemmassa tutkimuksessa pippeli. Eli lopputulos kaksi mv tyttöä ja kolme trikkipoikaa ja yksi äidin värityksellä tehty poika.

Ja kuvia. Koska sukupuolen määrutyskin vasta opetteluvaiheessa, en vastaa pennunnimen ja kuvan oikeellisuudesta. On ne jotenkin merkitty ylös, kuka on kukin, mutta kun kakkosena syntyneen pennun tuntomerkki mm. oli trikkityttö ja s olikin poika, voi nuo muutkin mennä hieman sekaisin.

Tässä synnytetään. Apuna suursnautseri, kääpiösnautseri, Satu, Elsa, Ida, Roosa, välillä Jaakko, Kiira ja minä. Aika täyspäinen tuo mamma, kun ei hätkähdä moista seurakuntaa.

 Pentu yksi, Lauran antamien nimien mukaan vaikka Merikukka. Paino 325g, tyttö.

Pentu kaksi. Ns. trikkityttö. Olkoon sittem Marttioiva. Ja paino 347g.

Yllä oleva saattaa olla väärä kuva. Pentu nimittäin on oikeasti selvästi kolmivärinen. Reppana ei ehkä saanut itsestään kuvaa ollenkaan, koska siltä löytyi pippeli.

Pentu kolme. Tyttö, paino 304g. "Eijariitta"

Pentu 4. Trikkipoika. 314g (nyt en enää muista niitäö Lauran nimiakään)

Pentu viisi. Trikkipoika, 349g. Kapea piirto.

Pentu kuusi. Äitinsä värit ja kaunis täplä. 311g (tämä paino ensimmäisen tissuttelun jälkeen, koska unohdimme mitata heti...).