Eilen Hyvinkäällä kisoissa. En tykkää iltakisoista. Koko aamupäivä pitkälle iltapäivään meni odotellessa, en saanut kertakaikkiaan mitään aikaiseksi. Olin mm kolme kertaa lähdössä Hurraata ratsastamaan, kerran oli jo koiratkin autossa ja aina keksin jonkun syyn, miksi en mene. Hurraata ei lopulta ridattu eilen ollenkaan (ja tänä aamuna siinä oli villinverta ja karkasi multa jo ennenkuin olin selässä ja laukkaili pitkin tallinmäkeä, hohhoijaa).

Lopulta ne kisatkin alkoi. Eka radalla oli kolme estettä takaakiertona ja yksi putkelta syöttö väärille esteille, muuten aika helppo rata. Suvi teki takaakierrot hyvin, mutta olin itse keskimmäisellä hidas ja jäin hyppäävän koiran eteen- rima alas. Muuten meni kivaa vauhtia. Toka radalla musta tuntui, että empi paria hyppyä, ei kyllä pyörähdellyt, mutta joutui hetken kysymään. Mulla ei varmaan ollut riittävän selkeästi ohjaava käsi mukana, luulen. Kepeille tällä radalla vauhdista avokulma, muuten kait suht helppo rataprofiili. Meni tarpeeksi kovaa ja voitti. Viimeinen rata oli lähinnä ykkösten tasoa. Kaksi putkea oli vierekkäin ja ne piti ohajta hieman huolella, muuten sai usvattaa niinpal kuin uskalsi. Nyt ei sitten empinyt yhtään, tuntui liikkuvan tosikovaa, en tiedä mistä olisi saanut lisää nipistettyä aikaa pois. Voitti:). Ei ole énnen voittanutkaan kahta rataa peräkkäin ja Suvi sai Elinan muistuttamana juustohampparin mäkkäriltä. Vielä en osannut tilata ilman mausteita, mutta hyvin tuo meni alas ketsupin kanssakin!

Tuomarina ollut Johanna Nyberg kritisoi puomin kontakteja. Menee kuulemma senverran kovaa, että ei ole ihanvarmaa ottaako... Täytyy koittaa saada kontaktit paremmiksi. Hitsi, kun en malta kisoissa sitä saa sanaa vaatia. Nyt paheni rata radalta. Johannan mukaan Juha Gayalla voitti tyylikilpailun:D (Juha kyllä kauniisti totesi, että tyylipisteitä ei tässä lajissa jaeta, yritetään nyt kuitenkin vähän petrata jatkossa silläkin saralla).