Upea ilma, mukavia ihmisiä ja hyviä treenejä (ja paljon opittavaa). Olipa tosi onnistunut viikonloppu.

Pennut ovat leirielämään totutettu. Leirinuotiolla ovat sitten leikkineet Mustan jatkossakin ehkä kaverina pysyvän aussi Toivon kanssa. Musta koitti oikein tosissaan päästä niskan päällekin ja pääsikin, kunnes Toivo löysi lihapullia ja ilmoitti niiden olevan vain hänelle. Pennut juoksivat varsinkin iltaisin tosi paljon. Päivät menivät paljolti nukkuessa, koska agilityn katsominen on kait vähän puuduttavaa, jos ei saa itse osallistua. Kävi tänään aamulla vahingossa ilmi, että Toivo Onninpoika on Seinäjoelta ja Sirpan tuttuja. Pieni maailma:)

Kaveri Suna

Cosmo ja lapset

Serkku Zici (Cosmon veljenpoika)

Eno Deco eli Suvin veli

Musta nukkuu.

Lehmä nukkuu

Leirillä oli sukulaisia. IsäCosmon lisäksi Omie, melkein veli, Zici- serkku, Deco-eno ja Konna isotäti (meniköhän nuo sukulaissuhteet nyt ihan oikein?).

Kotiin tultuamme kävikin inhottava tapaturma. Kaikki ovet olivat auki, ja sanoin jo Mikalle, että täytyy laittaa ovet kiinni, etteivät koirat karkaa. Menin sitten itse hakemaan autosta tavaroita ja jätin oven auki. PRKL. Tuuli puhalsi oven kiinni ja Lehmän eli nyt lopulliselta lempinimeltään Maon oikea tassu jäi väliin. Yksi varvas roikkui puoliksi irti noin sentti kynnestä. Liimasin ja laitoin siteeseen. Näytti aika hyvältä nyt illalla ja käyttää jalkaansa aika hyvin. Vähän on vaisumpi kuin yleensä iltaisin. Täytyy toivoa, että pennunluut paranevat hyvin. Ei tule tapaturmat kello kaulassa.

Loppuun muutama kuva.

Perhepotretti ilman äitiä.

Musta ui

Mao ui

Perhepotretti ilman isää

Musta on tuhma

Maosta kaunis kuva:)

Mäkin olin leirillä, vaikka en tehnyt mitään. Tai tänään pissin tuolinjalkaan.