Suvi teki toistaiseksi parhaan karsintatuloksensa- seitsemäs sija ei ollut huono, mutta toisaalta on kait sama onko seitsemäs tai seitsemäskymmenesseitsemäs... Antoi kuitenkin uskoa, että osataan me paineenkin alla tehdä ok suorituksia, ei vaan vielä riittävän montaa peräkkäin. Ja löytyi tämän aamun radalta kyllä uusi harjoiteltavakin asia, vikan radan virheet oli valitettavasti mun peruskauraa (lue, kun ehtii johonkin, ei sitten viitsi kertoa koiralle, että hyppy hypätään+ huono ohjaussuunnitelma ja rima näin alas). Sain omasta mielestäni tosi hyvän asenteen päälle tänä päivänä, radat olivat mukavan haasteellisia vaan ei mahdottomia, kisajännitystä sopivasti. Perusosaamisen puute vaan vielä näkyy. Kisakavereiden tsempitykset auttoivat, kiitos erityisesti Jarille- oikein valitut sanat oikeaan hetkeen.

Suvi ei liiku ihan niin nopsaa kuin yleensä. Nollalla tänään sujunut rata oli minusta meille hyvä, silti jäi vajaa pari sekkaa voittajasta (Niinu ja Rei, heillä hieno rata!). Voi olla, että pennutus vielä näkyy. Onhan se kamalan näköinen kuivan ja karvattoman turkkinsa kanssa ihan silmäänkin. Tykkäsi kovin Sirpan harjoittamasta "methodAholarummutuksesta"- levytti parkkipaikalle onnellisen oloisena pää maassa kyljellään:). Lapselle terkkuja, että kärsä oli syöty, ennenkuin starttasin pihalta. Kaikenkaikkeaan kiva viikonloppu Seinäjoella, hieno kisapaikka ja hyvin järjestetyt kisat.

Onnea hurjasti joukkuepaikan ansainneille Marille, Tuulialle ja Sarille. Mallia otetaan, varokaa ensi vuonna! Ja kovasti onnea Katille Mimmin karsintavoitosta. Pieni suosikkituulispää sheltti pääsee kiitämään isolle areenalle, yes!

Loppuun Pätyseltä (koirakuvat.fi) kopsattu kuva, osaan iloita nollasta:D

Ja ihan loppuun Håpin kuulumiset. Leikkii onnellisena mun vanhempien mökillä siskonkoira Neron kanssa (joka maailman rauhallisin ja suloisin lapukanpentu). Oli onnessaan (kuin myös Suvi), kun mamma saapui Seinäjoelta. Koira-analyytikkolapsiJaakon mukaan Håpista tulee äitiänsä parempi, mutta ei tietenkään niin hyvä kuin miespuolisista sisaruksistaan. Kuulemma kuitenkin tytöksi ihan kiva on tulossa. Näillä mennään taas hetki.