Aikaa päivittää! Tosin ei tehty mitään ihmeellistä. Koirat Mikan mukana tosi pitkällä metsäkävelyllä mökillä. Suvin edelleen matkaillessa, Håp siirtynyt täysin peesaamaan Herttaa. Majakka ja perävaunu, ainoa ongelma, että majakan valot palaa tosi himmeällä. Eli eksyivät pariin otteeseen. Rosso tuli jo takaisin mökille, nämä kaksi sankaria löytyivät lopulta mökkitieltä, missä Håp nuuskutteli tyytyväisenä ja Hertta näytti miettivän, missä ollaan...

Minä laitoin eilen (kun kerran rengas sattui olemaan pihalla) Håpin hyppäämään matalalla olevan renkaan läpi. Siitä se on fiksu aloittaa, tavallista rima maassa hyppyä, kun en ole tehnyt kuin joskus viikkoja sitten pari kertaa. Mutta menihän tuo. Siinä on piilossa aika hyvä draivi, mennä hömpsöttelee suurimman osan aikaa, mutta eilenkin innostui lähtemään lelun perään renkaan läpi suorastaan vauhdilla.

Mika oli ottanut pennun Pasilaan mukaan, oli kuulemma pelännyt junien ääniä ja ollut muutenkin häntä koipien välissä, mutta innostunut kyllä Elsan ja Idan nähdessään (tulivat mummulasta kotiin). Pitäisi varmaan käydä tuossa naapuriasemalla muutamaan otteeseen. Olen muutenkin ollut huomaavinani, että tosiaan säpsyy äkillisiä ääniä. Kisapaikoilla en sitä huomaa, ei välitä kuulutuksista tms, mutta äkillinen terävä ääni saa aikaan säpsyn.

Pitäisi varmaan tehdä sitä odottamista, ei oikein nappaa.

Rosson ainoa tekeminen on ollut Lohjan ABC:llä ikkunasta ulos hyppääminen. Olimme aika kauan syömässä ja ruokakaupassa, kun tulin autolle, makasi tyytyväisenä auton vieressä. Parempi siinä kuin moottoritiellä...

Suvi ei onnistunut tekemään nollia Ruotsissa, mutta osaa nyt kontaktit myös kisoissa superhienosti (ainakin Ellun kanssa). Omie tuli Ruotsin agi ja hyppyvalioksi ja kaupanpäälle vielä pohjoismaiseksi valioksi, onnea!! Ikävä on jo Supsukkaa, tiistaina kotiutuu.