Joulua vietetty 8 aikuisen, 10 lapsen ja 4 koiran voimin. Joulupukki kävi ja oli toivonut, etteivät koirat repisi partaa. Hertta halusi silti olla voimakkaasti läsnä

Koirat ovat saaneet aktiiviliikuntaa, kun Annukka on juoksuttanut 6-7 kilsan lenkkejä ja Mika tai minä tehneet normikävelyt. Lapset (etenkin Ronja ja Anna) ovat leikittäneet enemmän tai vähemmän nonstop.

Minä olen keskittynyt lähinnä syömiseen. Lahjaksi saadut lumikengät ja wii vielä korkkaamatta. Palapeli tosin edistyy.

Ari-Jukan äiti oli toivonut lahjaksi koiraa, jota voisi rakastaa. Minusta hauska toive. Perheellä ennestään siis hirvikoiria, mutta kun asuvat tarhoissa ja ovat työkoiria, eivät sovi "rakastamiseen" ;D. Ollaan sitten mietitty, mikä olisi paras rakkausrotu. Saapi olla aktiivinenkin, kun pitäisi jaksaa mettälenkitkin. Annukka tilasi Suvin tyttöpennun, mutta omalle perheelle, ei lahjaksi.

Suvi on totellut makupalojen avulla pikkutyttöjä hyvin. Nappaa namit myös hitaalta Hertalta.

Koirat ovat saaneet poikkeuksellisesti olla sängyssä yötä. Hertta testaillut kaikki sängyt viime yönä (tai ei pikkulasten, mutta muut). Suvi nukkuu lattialla, Rosso mun jalkopäässä. Hertta haluaa aina unikaverin, eli nukkuu sohvalla, ennen sänkyyn siirtymistäå.