Vapaapäivä. Aamulla Hittiksellä. Saa sanaa harjoitellaan nyt sekä juoksemalla kontaktin ohi, palaamalla takaisin, juoksemalla uudestaan ja kutsumalla kesken liikkeen. Ja myös juoksemalla ohi, palaamalla palkkaamaan, joksemalla ja pysähtymällä, sanotaan ilman yhtään liikettä saa. Ja kolmas tapa juostaan ohi, ollaan jatkavinaan ohjausliikkeitä, mutta ei sanota saa. Koiran pitää pysyä...

Ja tämä kaikki pitää asentaa myös ohjaajaan. Mutta yrittäessäni esittää ohajusta, liikuin pehmeästi sulavin liikkein. Ei tosin muistuttanut ollenkaan nykivää normiohjaustani, mutta löytyy ne tanssiaskeleet (silloin kun niitä ei tarvita). Ja keksin kaikenlaisia tömistelyjäkin, kun yritin miettiä miten normaalisti ohjaan (oikeasti en siis tiedä mitä tapaan tehdä).

Kontaktitreenien lisäksi pitää miettiä linjoja. Tässä mulla on työsarkaa. Muuten meni jos ei hyvin, niin ainakin suht ok. Koira itse asiassa kulki oikeinkin hyvin, ohjaajan pääkoppa oli vaan turhan rauhaton.

Pikkuisen Hurraata väliin ja illaksi kotihallille. Ostin videokameran ja heti testaamaan. Näyttää aika kamalalta. Ja en ole tajunnut, kuinka paljon Suvi räkyttää radalla. Mutta Suvi teki hienosti vippauksen. Kuvasin myös treenikavereita, itseni lisäksi innovatiivisia ohjaustekniikoita löytyy muiltakin:D. Kiva lelu, täytyy jatkaa harjoittelua.