Viikonlopun hienoin uutinen oli, että Janita voitti kolmannen kerran peräkkäin Pohjoismaiden mestaruuden. Onnea isolla kauhalla!

Suvin ja mun kisoista ei saisi puhua samassa blogikirjoituksessa. Kolmella radalla väärään päähän putkea, yksi rata empimähypyillä ja yhdellä rimalla. Vika rata nollalla, mutta siinä pelkäsin sitä putken väärää päätä ja ohjasin varmistellen (kaarratus) ja vippaus aiheutti myös empimisen, joskin ei suvittanut ja meni, eli kait se vaan pitää harjoitella paremmaksi. Jäi kuitenkin pari sekkaa kärjestä näiden kämmien takia, niin enpä ollut tyytyväinen siihenkään.

Muuten kiva viikonloppu kaksilla rapujuhlilla... Håp oli reipas kisaseuralainen, se on ajatteleva malli. Tulee kesken leikkienkin tekemään ne pari asiaa mitä osaa. Tekee keskittynyt ilme naamalla, kait se vauhti asennetaan sitten myöhemmin.

Sadun kanssa jo toista kertaa salilla. Sixpackin saa vatsamakkaroita laskemalla ja housutkin repesi, ei ehkä kuitenkaan lihasten ansiosta. Naurettavan pienillä painoilla pitää esim joitain käsijuttuja tehdä, kun ei vaan muka jaksa.Pikkujouluvideota jo vähän ideoitiin, täytynee kai sellainen taas julkaista;D.

Suvi höpsö illan metsälenkillä. Juoksutti lastaansa kieli vyön alla.

Tämä on ehkä se kuva, mistä Jonna sanoisi, että Suvin otsaan on kirjoitettu, että tyhjää tilaa vuokrattavana... En viitsi edes miettiä, mitä Håpin otsalla lukee. Minusta se kyllä miettii asioita äitiänsä enemmän!

Loppuun pikaiset Hurraa uutiset. Kolme vaihtoa jokaisella tänään. Tästä se GP lähtee. Enää puuttuu 12 vaihtoa ja muutama muu liike.