Laitetaan korvista kuva.

 

Suvi reissussa, ehtii tuijottamaan pentua. Tai mitään ehdi, töissä vika päivä, postin ja matkahuollon kautta hevosjaoston kokoukseen. 

Korvat on teipattu, kiitos Tessin. Ja mulla on nyt ihan oma pikkupullo maitoliimaa. Todennäköisesti muotovalion titteli on vain sinettiä vailla valmis.

Sadun mukaan nämä ovat myös lähes valmiita hakukoiria. Näitä joutuu nimittäin hakemaan vähänväliä. Håp ei ehkä kuule teipatuilla korvilla? Samalla tavoin Rotista on kuoriutumassa myös rauniokoira. Kriteereinä raunioksi muuttuva koti pennun hampaiden jäljillä. Håp ei kyllä juurikaan ole tuhonnut (paria kenkää ja yhtä seinää ei lasketa).

Loma alkoi siis tänään. Olen varannut "ratsastusleirin" Rusalta ma-ke- Janne saa asentaa meihin Hurraan kanssa puuttuvat GP liikkeet. Ei kai siihen kolmea päivää enempää kulu? To mulla on eka tapaaminen personal trainerin kanssa ja kuntotesti. Kokeilemme myös kahvakuulaa (tämä ei ole vitsi). Treenari voi yllättyä, kun halusi kuvia syömisistä. Ei ehkä aiemmin ole saanut yhtämonta munkin kuvaa ja makkaraperuna-annosta muilta asiakkailtaan:D. Pe onkin agirotu. Onnistuin äsken varaamaan majoituksen, aika kiva, vaikka jäi ihan viimetinkaan taas.

Håp ilahduttaa vauhdilla. Äsken nouti lelua niin, että matot sai kyytiä. Sillähän on edelleen ihan ajokoiran vartalo, (saattaa olla luonnekin).  Ja nokkasi tänäänkin alustaa aika hyvin, tosin nyt tarjoili myös maaahan menoa, kun sitä on tehty ennen ruokaa.

Ja Hopsukan ja Rotin kuva kuulemma Kirkkonummen sanomissa (en ole nähnyt). Niin se alkaa julkisuudessa eläminen.  (huom, kuva on vain somistus, eivät esiinny nimillä;D)