Tässä "hääpari" poseeraa

Hieman hankalan alun jälkeen (Suvin juoksu etenee jostainsyystä tosi hitaasti ja erilailla kuin viimeksi), Kuula astui rouvan tänäaamuna. Suvi käyttäytyy kovin eritavalla kuin vuosi sitten. Juoksun alusta pariviikkoa, ja proget oli to vasta 3. Voi olla siis, että menee vaan hitaammin, mutta ei ole ollenkaan samalla lailla leikkisä kuin viimeksi. Seisoo tympääntyneen näköisenä häntä sivulla, kuin sanoisi, että koita olla nopea... (Mikan mukaan käyttäytyy kuin normaali keski-ikäinen akka, en tiedä kenestä puhuu).

Onneksi Kuula saa kuitenkin leikkiäkin. Hertasta on tullut oikea puumanainen. Antaa pojan nukkua jopa samalla sohvalla (edes meidän muut koirat ei usein saa tehdä sitä), haastaa leikkiin ja tuntuu aidosti nauttivan nuoren miehen seurasta.

Kuula on sopeutunut tähän kaheliperheeseen ihanasti. Pelaa Wiitä Idan ja Elsan kanssa innokkaasti, tuntuu erityisesti nauttivan nuorten miesten seurasta (Jaakko ja kaverit), reipas lenkeillä ja muiden koirien kanssa, hevostelee kuin vanha tekijä (ja syö kakkaa). Öisin meinasi piipata (erillään Suvista, paitsi herkät hetket), mutta saatuan seuraa ihmisistä, ollut ok. Mainio nuori mies. Pennuista (kaikkihan tietenkin onnistuu ihanasti) taitaa tulla ainakin kotikivoja, koska molemmat vanhemmat varsin nukkuvia kotioloissa. Ruokakin alkoi onneksi maistumaan tänäiltana (saatuaan hevosensontaa alkupalaksi).

Laitetaan ihan lopuksi K-15 kuva. Mukana astutuksessa auttanut terapeutti WilliHilli;D. (mun hermorakenne ei ole tehty näihin hommiin)