Kohta sievä on kirosana, mutta antaa olla. Pääsimme Håpin kanssa katsomaan ekaa kertaa lampaita.

Komea katras Eijalla, olipa mukava käydä. Håp oli yllättäen heti päkäpäistä kiinnostunut, kävi välillä haistelemassa ja syömässä papanoita, mutta on siellä sisällä paimenkoira.  Emme saaneet jatkoa vuoden luontokuvalle, missä uuhet haistelevat makaavaa Rotia:). Eijan mukaan käyttäytyi siiis sievästi.

Tässä paimennuksen herättelyä.

Ei purrut tai edes yrittänyt purra, mutta ei kyllä lampaita väistellytkään. Mitään en paimennuksesta(kaan) ymmärrä, mutta teki se sellaista puolikaarta ajoittain mua kohti.

Välillä mallioppimista pro Railta.

Jos vuorokaudessa olisi enemmän tunteja, voisi tuostakin innostua. Kiitos Eija mahdollisuudesta saada käydä! Lopuksi Håp juoksenteli Luodin kanssa ja selkeästi nautti tästäkin.

Ihan aamulla ratsastamassa ja sen jälkeen lasten kanssa tokokisoja katsomassa! Katsoin muutaman EVL koirakon. Olin luullut Lentsun teettämien tanssiaskelien sivulle olevan vain tunne takapääsi treeniä, mutta yllättäen se olikin ihan liike. Aika onnettomasti kyllä koirat pysyivät (yhtä lukuunottamatta, joka voittikin) siinä vierellä niiden tanssiaskelien aikana. Tosin en nähnyt jokaista suoritusta. Enkä mä tiennyt peruutuksenkaan kuuluvan pakollisiin kuvioihin. Opettavainen sessio.

Illaksi Teemun koulutukseen. Rytmitys hukassa. Ja valssit. En saanut Suvia sitten  millään kääntymään muurilta valssilla pienellä kaarteella. Sarvi otsassa, mutta hyvät treenit. Ja taas mun valitsema suunnitelma huono. Ainakin kahdessa kohtaa. En edes päässyt rataa loppuun, kun jäin hinkkaamaan niin montaa eri kohtaa. Putkijarrunkin voisi muistaa tehdä siinä pussin suulla, ei viittä metriä ennen.

Håp harjoitteli niitä tanssiaskelia. Ja teki hienosti tokohypyn ja jäi jopa sekunniksi seisomaan pelkällä over/seis käskyllä. Se kyllä oppii nopeasti, jos vain osaan kertoa mitä halutaan. Ja leikkimistäkin tehtiin. Suvi teki pujottelua jalkojen välistä, osaa sen jo melkein, kiitos Juhan. Kokeilin saada sen pyörimään etutassut kanisterin päällä, mutta en ihan keksinyt, miten ne tassut siihen kanisterille saataisiin.