Vähän lyhyempi työpäivä (ja yöuni, Hertta ripuloi edelleen, mutta nyt jäin alas nukkumaan niin ei availlut ovia itsenäisesti). Ihmisen pitäisi tehdä maks kahdeksantuntisia työpäiviä rutiinisti, niin jäisi aikaa puuhastella muutakin...

Håp treenaili useaan otteeseen kaikenlaista. Meni putkea monta kertaa ihan ilman Suviakin, Suvin perässä vauhtisylkkäreitä ja poispäinkäännöksiä (mä niin tykkään vauhdista,että vaikka pentu ei varmaan opi mitään tällä menetelmällä niin aion jatkaa, koska Håpin menoa on kiva katsoa. Ei kyllä kuunnella, koska kimakka räksytys säestää kovaa vauhtia.) Håp teki myös sivulletuloja, puunkiertoja, sivuaskelia, alustaa, lelujuokseekarkuun leikkiä, pikkuisen hallilla kontaktilla nokkimista (ja taas putkea). Tänään tuli ekaa kertaa yhden kerran vaan, mutta silti, vauhdilla suoraan oikeaan paikkaan (tai siihen mitä luulen oikeaksi paikaksi) sivulle, yes!!! Mun täytyy treenata leluilla leikkimistä, preferoi niin selvästi namia. Ja sitä pitää ottaa ilman Suvia liikenteeseen, ettei ihan vaan katsele mamman touhuja. Töissä karkasi kertaalleen kissan perään (kait) äitinsä kanssa ja oli vartin pois, hyi.

Suvikin treenasi, persjätöt treeniin, en saanut aivan täydellisiä Suvilla enkä Rossolla. Teki taas hienoja treenikeinuja, millähän sen saisi kisoihin yhtä varmaksi.Pikkaisen pöytää, muuten menimme viime lauantain medirataa Turusta. Pituudelle ei kannata jaakottaa, menee takaaleikkauksella ja ihan vaan pyöräyttämällä, kunhan rytmitän oman liikkeeni.

Pirjo kävi eilen Breezen kanssa. Olipa harvinaisen makea pentu. Reipas kuin mikä ja liikkui mielettömän hyvin 10 viikkoiseksi. Ja löytyi omaa tahtoa. Kertakaikkiaan mainio pakkaus.

Kuva parin viikon takaa laidunretkeltä, Leo vielä joukon vahvuutena mukana. Tämän kisan ykkönen oli Håp:)